Brugklastraining

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is een behoorlijke stap. Er komt heel wat op je af! Er zijn veel nieuwe vakken waarvoor geleerd moet worden en de hoeveelheid huiswerk is groter dan je gewend bent. Hoe doe je dat allemaal?

Tijdens de brugklastraining ga je onder begeleiding van onze ervaren docenten aan de slag met schoolwerk en studievaardigheden. Je leert overzichtelijk werken in Google DRIVE, waardoor aantekeningen en opdrachten nooit meer zoek raken. Je leert hoe Magister werkt en hoe je het beste kan plannen en samenvatten. Ook leer je hoe je woordjes leert, hoe je met grammatica omgaat, hoe je jezelf toetst en wanneer je zelf in actie moet komen. Kortom, een vliegende start bij het ontwikkelen van vaardigheden waardoor je helemaal klaar bent om zelfstandig aan de slag te gaan op de middelbare school.

Als je kiest voor de brugklastraining ben je 2 dagen in de week 1,5 uur na school bij ons. De training loopt voor schooljaar 2021-2022 van week 38 t/m week 44 (m.u.v. de herfstvakantie in week 43). De training kost €379,95 en is inclusief onze digitale DOK Studieplanner ter waarde van €8,95 voor de eerste periode van het schooljaar.

Interesse gewekt? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek:

 aanmeldingsformulier