onze diensten

Cursussen

We bieden jaarlijks een aantal educatieve cursussen aan. Denk hierbij aan cursus studievaardigheden, Engels & Nederlands leesvaardigheid en rekenvaardigheden voor groep 8. Houd onze website in de gaten voor het actuele aanbod!

Rekenen groep 8

Tijdens deze cursus gaan we de vier “grote” onderwerpen in het rekenen ‘Meten, Getallen, Verhoudingen en Verbanden’ behandelen en werken we richting CITO. Tijdens de les zullen we gezamenlijk aan de slag gaan met cijferend rekenen en redactiesommen. De leerlingen kunnen gericht vragen stellen aan de hand van de opdrachten. 

De lessen kosten 10 euro per keer en dit kan de leerling voldoen bij de docent. Aanmelden is mogelijk via deze website of door een mailtje te sturen naar info@dokstudiebegeleiding.nl 

DINSDAG OP DE ONEVEN WEKEN  (15.30 – 16.30u)

Meld uw zoon/dochter via onderstaand formulier.

PrijsStart
€10 per les
(min. 4 leerlingen)
Start 20-09 = 16.30 - 17.30
Na de herfstvakantie op de dinsdag (start 23-10 = 15.30 - 16.30)

Cursus Studievaardigheden onderbouw

Raak jij in de stress omdat je te laat bent begonnen met leren? Vraag jij je af waar je moet beginnen en hoe je moet leren? Moeite met het onderscheiden van bij- en hoofdzaken? Te lange samenvattingen? Overzicht kwijt omdat je moeite hebt met plannen? Neem dan deel aan onze cursus STUDIEVAARDIGHEDEN waarin we ook aandacht besteden aan samenvatten! 

Je leert hoe je leerstof schematisch in kaart kunt brengen en je ontdekt dat ‘markeren’ een kunst is. Je kunt dit DIRECT toepassen op je dagelijkse schoolwerk! We gaan aan de slag met Google Drive, helpen je met plannen en geven je tools zodat jij dit straks alleen kunt! Schrijf je in via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@dokstudiebegeleiding.nl. 

Dit neem je mee naar je cursus:

  • lesboeken
  • (gekleurde) pennen, markers, potlood & gum
  • lijntjesblok

Let op! Ben je op zoek naar vakgerichte hulp, dan kun je je beter inschrijven voor een bijles.

Aanmelden bij DOK gaat gemakkelijk en snel!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in,
dan nemen wij snel contact met u op!

Aanmeldingsformulier

Wil je graag op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen bij DOK, dan kun je je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.