onze diensten

DOK Academy

We bieden jaarlijks een aantal educatieve trainingen aan. Denk hierbij aan trainingen zoals Engels & Nederlands leesvaardigheid en studievaardigheden. Houd deze website en Facebook in de gaten voor het actuele aanbod!

Engels & Nederlands leesvaardigheid

‘Lezen’ het blijft lastig, niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels. De strategie om een Nederlands tekst aan te pakken is ook nog eens anders dan de strategie om een tekst in het Engels aan te pakken. Geen nood! Wij leren je stap voor stap welke strategie je het beste kunt hanteren. Vaak is het een kwestie van veel bewuster lezen en leren om verbanden te leggen. Niet simpel, maar wel leerbaar! Zien we je snel?!

De training start half oktober. Informatie over kosten en data volgt z.s.m. Aanmelden is al mogelijk via deze website of door een mailtje te sturen naar info@dokstudiebegeleiding.nl 

 

Studievaardigheden onderbouw

Raak jij in de stress omdat je te laat bent begonnen met leren? Vraag jij je af waar je moet beginnen en hoe je moet leren? Moeite met het onderscheiden van bij- en hoofdzaken? Te lange samenvattingen? Overzicht kwijt omdat je moeite hebt met plannen? Neem dan deel aan onze cursus STUDIEVAARDIGHEDEN waarin we ook aandacht besteden aan samenvatten! 

Je leert hoe je leerstof schematisch in kaart kunt brengen en je ontdekt dat ‘markeren’ een kunst is. Je kunt dit DIRECT toepassen op je dagelijkse schoolwerk! We gaan aan de slag met Google Drive, helpen je met plannen en geven je tools zodat jij dit straks alleen kunt! Schrijf je in via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@dokstudiebegeleiding.nl. 

Deze training start eind oktober. Informatie over kosten en data volgt z.s.m.

  Let op! Ben je op zoek naar vakgerichte hulp, dan kun je je beter inschrijven voor een bijles.

  Aanmelden bij DOK gaat gemakkelijk en snel!

  Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in,
  dan nemen wij snel contact met u op!

  Aanmeldingsformulier

  Wil je graag op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen bij DOK, dan kun je je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

  10 + 4 =